Overige Diensten

Onderzoek en Advies    
Wij verrichten onderzoek door bepaalde testen af te nemen. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld intelligentie en geheugen. Ook kan het gaan om het bepalen en adviseren van de juiste vervolgopleidingen en banen voor iemand middels een beroepskeuzetest. Daarnaast doen wij onderzoek naar leerproblemen en het juiste onderwijsniveau van jongeren en brengen wij in beide gevallen een advies uit. Voor een overzicht van al onze testmogelijkheden, raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Ook verrichten wij onderzoek en geven wij advies op sociaal-emotioneel/psychosociaal gebied. Meer informatie daarover vindt u op www.intensoplus.nl.

Presenteren: Geven van een Presentatie    
Als men moeite heeft met het geven van een pakkende presentatie, dan heeft dat meestal te maken met de te beperkte vaardigheden van de spreker/spreekster en/of te onoverzichtelijk beeldmateriaal. In onze bijbehorende training wordt diep ingegaan op beide essentiƫle onderdelen (een goede presentatie wordt altijd ondersteund door het juiste beeldmateriaal) en worden de nodige tips aangereikt. De training wordt afgesloten met het meermaals oefenen van het geven van een presentatie en het geven van de bijbehorende feedback. Deze training wordt normaliter gegeven in een 1-op-1-situatie, maar kan in overleg ook in zeer klein groepsverband (maximaal drie tot vier personen) gevolgd worden.

Voorbereiden Sollicitatiegesprek
Als men moeite heeft met het voeren van een overtuigend sollicitatiegesprek, dan valt dat meestal te wijten aan een te gebrekkige voorbereiding. In onze bijbehorende training wordt diep ingegaan op deze voorbereiding en worden de nodige tips gegeven. De training wordt afgesloten met het meermaals oefenen van het voeren van een sollicitatiegesprek en het geven van de bijbehorende feedback. Deze training wordt normaliter gegeven in een 1-op-1-situatie, maar kan in overleg ook in zeer klein groepsverband (maximaal drie tot vier personen) gevolgd worden.
 

In overleg behoort een combinatie van bovenstaande diensten ook tot de mogelijkheden. Om deze mogelijkheden te bespreken, voor meer informatie over onze diensten en voor onze overige tarieven, raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen, eventueel om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.